MARKETGARDEN.COM - THE DIGITAL MONUMENT 1995-2020

Eenmalige aanbieding tijdens 70ste herdenkingen NU 15,= incl. verzendkosten in NL
' ALL MEN ARE BROTHERS '

de Poolse Erelijst, De Slag Om Arnhem, 1944.
auteur: Andries Hoekstra

In het weekeinde van 17 september 2005 is een nieuw boek uitgegeven. Het boek is een eerbetoon aan de Poolse parachutisten en piloten die zijn gesneuveld tijdens Operatie Market Garden in september 1944, bij de slag om Arnhem. De introductie verteld de lezer hoe en waarom de 1ste Poolse Onafhankelijke Parachutisten Brigade werd opgericht en de belangrijke rol die de commandant Major-General Stanislaw F. Sosabowski speelde in dit proces. Deze parachutisten trainden hard voor dat ene doel; de bevrijding van Polen. Maar in plaats daarvan landden ze bij Arnhem en zouden velen hun geliefde vaderland Polen nooit meer terug zien. 

ALL MEN ARE BROTHERS bevat de dossiers van de 96 Poolse soldaten en officieren die sneuvelden tijdens de slag om Arnhem. Ieder dossier beslaat twee pagina's. De linker pagina bevat een pasfoto en de persoonlijke informatie, de tegenover liggende pagina laat een foto zien van de grafsteen en aanvullende informatie over de begraafplaats en het grafnummer. De afbeelding hieronder is een voorbeeld daarvan.

ALL MEN ARE BROTHERS is tweetalig (Pools en Engels) en wordt uitgegeven in een handzaam formaat van 17x24 cm. Verdere details zijn: 228 pagina's, full colour, meer dan 300 unieke foto's waarvan het grootste deel nog nooit eerder in een boek is gepubliceerd. Gedrukt op hoge kwaliteit glanzend papier en stevig gebonden. Het boek wordt verstuurd in een speciale stevige kartonnen verpakking. SINDS KORT IS ER OOK EEN NEDERLANDSE VERTALING ALS APARTE BIJLAGE WELKE OP VERZOEK GRATIS BIJ HET BOEK WORDT VERSTREKT.

ALL MEN ARE BROTHERS werd gepresenteerd op 16 september, 2005. Tijdens dit evenement werden, door de kleinzoon van generaal Sosabowski, speciale presentatie exemplaren overhandigt aan de ambassadeur van de Poolse Republiek in Nederland, de huidige commandant van de Sosabowski Brigade en de President van de Polish Airborne Forces Association. De prijs is € 22,50 inclusief verpakking en verzendkosten!

an example of a record
uitgever: Market Garden Foundation
drukker: Koninklijke drukkerij C.C. Callenbach b.v. Nijkerk

HOE TE BESTELLEN:
Vul het onderstaande formulier in en betaal € 22,50: OF DE EENMALIGE AKTIEPRIJS VAN 15,= tijdens de 70ste herdenking

Nederland: bankoverschrijving
MARKET GARDEN FOUNDATION
o.v.v: ALL MEN ARE BROTHERS
POSTBANK GIRO 4880614
België: bankoverschrijving
MARKET GARDEN FOUNDATION
o.v.v: ALL MEN ARE BROTHERS
POSTBANK GIRO 4880614
IBAN CODE : NL63 PSTB 0004 8806 14
BIC :  PSTBNL21
Nederland en België: contant d.m.v. uitsluitend aangetekende brief
MARKET GARDEN FOUNDATION
o.v.v: ALL MEN ARE BROTHERS
Tuinderserf 26, 6846 AV, Arnhem
Nederland
email voor aanvullende informatie of partij bestellingen: webmaster@marketgarden.com

Naam
Voorletters
Straat
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Land
E-mail adres
Aantal exemplaren
Betaalwijze
Via bank/giro-overschrijving Contant per uitsluitend aangetekende brief

Bank/girorekeningnummer bij bank/giro-overschrijving:


Nadat u op ' Bestel ' heeft gedrukt wordt uw bestelling in de wachtrij gezet. U ontvangt direct een e-mail met uw gegevens en uw ordernummer. Later ontvangt u een e-mail waarin uw order in behandeling is genomen/ en of het product verstuurd is.ISBN-10: 9090198857
ISBN-13: 9789090198859